Kantooruitbreiding

K

Iedereen die een bedrijf begint, start natuurlijk met hetzelfde doel voor ogen namelijk succesvol zijn. Helaas blijkt in de realiteit dat meer dan de helft van startende ondernemingen de eerste vijf jaar niet overleven. Echter zijn er natuurlijk ook bedrijven met ideeën of een business die wel goed lopen en de zwaarste eerste vijf jaar wel overleven. Na een aantal jaar en de nodige beginnende successen en binnenstromende taken, diensten en opdrachten wordt het misschien wel tijd dat het slim is om personeel aan te nemen en het werk te verdelen maar is hier ook de ruimte voor?

Verbouwen of kopen

Nu het werk teveel is geworden voor de huidige grootte van het bedrijf en uitbreiden dan ook niet meer tegen te houden is en er dus meer ruimte zal moeten komen op het kantoor, sta je voor de keuze om het huidige kantoor te verbouwen of om het huidige kantoor te verkopen en een nieuwe kantoorruimte te kopen. Dit is een afweging waar je goed over na zal moeten denken. Een verbouwing kost ook veel tijd en geld en dat zal betekenen dat je in de tussentijd geen werkplek hebt en dus moet improviseren met waar je het werk zal gaan doen. Ook zal je moeten meenemen of je niet door blijft groeien en of de kans bestaat dat je over een aantal jaar weer moet verbouwen. Nu kan je er ook voor kiezen om een kantoorunit te koop te kopen voor een lagere prijs en deze voor de komende jaren te gebruiken.

Frisse start

Met een nieuwe kantoorunit kan je beginnen aan een frisse start als een groter bedrijf met personeel met als doel om natuurlijk nog verder door te groeien en nog succesvoller te worden. Wie weet beschik je over tien tot twintig wel over een groot kantoorpand met honderden werknemers en een grote omzet.