BROn Juwelry

B

Rare mode trends

In dit artikel beschrijven we een aantal mode trends die het liefst mogen verdwijnen als het aan ons ligt. De eerste trend die we aanstippen is de bont trend. Op gegeven moment zagen we overal bont langskomen, van schoenen tot kleding, tot oorbellen, je kon er niet omheen. Een andere rare trend van de laatste jaren is de culotte broek. Dit is een wijde broek die een stuk korter is dan een normale broek. Deze trend is lastig te combineren met de juiste schoenen en wanneer je erg klein bent staat deze trend raar. Een andere bijzondere trend is de crop top. Deze trend haat je of hou je van. Niet bij iedereen is het mogelijk om een crop top te dragen, omdat het niet bij iedereen even mooi staat. Je moet er wel een bepaald figuur voor hebben om deze mooi te dragen.

Andere bijzondere trends

Een andere trend die we steeds meer zien is om alles oversized te maken. Dit zit lekker, maar is dit nou echt mooi? Hopelijk wordt dit in de toekomst een stukje minder, want ook dit is lastig te combineren en niet altijd even mooi. Een andere trend die steeds vaker voorbij komt is de midi rok. Deze is wel lastig te combineren, maar staat wel bij bijna alle vrouwen mooi.

BRON Jewelry sieraden

De sieraden van BRON Jewelry zijn erg bijzonder. De sieraden zijn klassiek, maar met een modern jasje. De sieraden van BRON Jewelry zijn allemaal erg kleurrijk en met elkaar te combineren. Met deze optie gaan ze mee met de nieuwste trends van het combineren van sieraden, vooral bij kettingen zie je dit steeds vaker langskomen. In het merk BRON Jewelry zitten weer verschillende collecties waar je een sieraad uit kunt kiezen. Dit gaan van collecties met enorm veel kleur tot meer rustige collecties. Voor iedereen is er wel wat wils te vinden.