Verschillende activiteiten bij BSO de Bilt

V

Bent u op zoek naar een BSO de Bilt waar ze een goede werkwijze hebben? Dan raden we aan om eens contact met ons op te nemen. We hebben best een goede routine in onze dagindeling. Meestal beginnen we eens met een vertel rondje door de kinderen zelf. Dit noemen we een klein rustmomentje. Zo kunnen ze even van hun dag bijkomen. Ook kunnen ze even al hun verhalen vertellen aan de kinderen die er spelen en de medewerkers van de BSO. We hebben de afgelopen jaren gemerkt dat veel kinderen hier echt sterk de behoefte aan hebben. Na dit rustmoment bieden we verschillende activiteiten aan die door verschillende kinderen zijn uit te voeren.

Verschillende activiteiten bij BSO de Bilt

Na dit rustmoment zijn er dus verschillende dingen te doen voor de kinderen. Zo zijn er verschillende actieve dingen te doen. Op het grote veld bij ons achter BSO de Bilt kunnen de kinderen heerlijk voetballen. U kunt denken aan het volgen van theaterlessen en dingen zoals dat. Ook is het mogelijk om bij ons theaterlessen te volgen en daarbij als kind goed te ontwikkelen. Wanneer uw kinderen verschillende dingen te doen hebben buiten te BSO kan dit ook geregeld worden. Zo gaan we als begeleiders mee naar de activiteit van uw kind en kunnen ze daar ook weer ophalen. Dit zijn vaak dingen als voetbaltraining of muziekles. We kunnen ze hier brengen en een uur later weer ophalen. Ook kunt u ervoor kiezen dat u ze vanuit daarop komt halen.

Wanneer zijn we open?

We hebben hele ruime openingstijden. Zo kunt u bij BSO de Bilt uw kinderen bijna altijd wel afleveren. We zijn open van half 8 tot half 7. Zo heeft u altijd wel de mogelijkheid om uw kinderen af te gooien. We hopen u graag snel te zien en uw kinderen op te vangen.