Thuis dineren

T

Thuis dineren

Soms heb je trek in culinair eten, maar geen zin om de deur uit te gaan. Je bent met vrienden en wilt liever gezellig thuisblijven. Een goede optie is dan om gewoon lekker thuis te dineren! Bij Restaurant de Burgemeester is het mogelijk om het culinaire eten van de menukaart naar huis te halen. Zo kan jij met je vrienden luxe thuis dineren. Uiteraard is het bijvoorbeeld ook mogelijk om niet thuis te dineren, maar op bijvoorbeeld de zaak. Weer eens anders dan een standaard etentje met kerst!

Wil je het nog specialer? Dan is het zelfs mogelijk om in overleg met de burgemeester samen een menu samen te stellen. Zo kan je thuis dineren naar wens. Weet je zeker dat het menu ook bij de gelegenheid past. Ook kunnen de gewenste wijntjes gedronken worden, je hoeft tenslotte hierna niet meer naar huis!

Restaurant de Burgemeester heeft een breed assortiment aan verschillende soorten wijnen. Zo kunnen wij bij elk gerecht een bijpassende wijn leveren. Wanneer je zelf het menu samenstelt is het ook mogelijk om hier de gewenste wijn bij te drinken. Wij adviseren jou hier graag over!

Wil je toch liever naar ons restaurant komen dan thuis dineren? Dat is uiteraard ook mogelijk, ook met de gehele vriendengroep. Wij ontvangen je graag in ons sfeervolle restaurant in Linschoten. Wij hebben veel verschillende culinaire gerechten op de kaart staan. Elk gerecht is een plaatje om te zien en een smaak explosie in de mond. Wil je toch wat wijntjes drinken, dan is het mogelijk om bij ons een hotel of een taxi te boeken. Zo kan je optimaal genieten van de verschillende gangen, want bij sommige gangen maakt een wijntje het eten echt af! Ook is het mogelijk om per gang maar een half wijntje te krijgen, kun je toch nog naar huis rijden.