Welkom

Hallo! Dit is Handbalt.nl, de website voor het uitwisselen van informatie over handballen. Deze website is opgericht met het idee om handballiefhebbers een platform te geven om over de sport en alles wat ermee te maken heeft, te praten.

Zo kan je reviews schrijven over webshops waar je handbalkleding hebt gekocht of heb je misschien zelf een webshop met handbalspullen waar je iets over wil delen, misschien wil je wel iets kwijt over de handbalvereniging waar jij lid van bent of heb je tips die je met andere handballers wil delen, heb jij wel een sportieve tegenstander gehad waar je nog iets over kwijt wil? Deel het hier allemaal met ons!

Maak een account en schrijf begin met het schrijven van artikelen. Deel al jou kennis en ervaringen met ons op Handbalt.nl

Deze website is gemaakt door liefhebbers voor liefhebbers van onze mooie sport.